Noticies
Olleta
Ingredients arròs, mongetes, penques, espinacs, nap, os de vedella, sal, oli d'oliva. Preparació Hay que elaborar el caldo hirviendo la verdura con el hueso de ternera. Después se tiene que cocer las habichuelas a fuego lento durante unas 3 horas. ...
Salsimojo
Ingredients creilles ceba carbassa tendra alls sal Preparació La creïlla a trossos petitons, quasi esmicolada, es fregeix amb la carabassa i la ceba. A part, es fregeixen dues dents d'alls i s'addicionen, coent-ho tot en una cassola de...
Gachamiga
Ingredients Un quart de quilo de farina Oli d'oliva, Un cap d'alls, aigua i sal. Preparació En una paella es posa oli abundant en el qual es fregeix el cap d'alls i es retira. En aquest oli s'afegeix la farina per donar-li una volta a la paella fins que...
Les orelletes de Canyeta
Ingredients 12 ous, 1 kicara (mitjana closca de ou) de sucre fi i una altra de aiguardent mitja lliura d'oli d'oliva farina. Preparació Es barregen tots els ingredients i es pasten, deixant-ho reposar unes dues hores. A continuació s'agafen porcions de...