96 5820 001 - Plaza Mayor, nº 1 03409 La Canyada, Alacant canyada@canyada.es

Noticies

Olleta

Olleta

Ingredients   arròs, mongetes, penques, espinacs, nap, os de vedella, sal, oli d'oliva. Preparació   Hay que elaborar el caldo hirviendo la verdura con el  hueso de ternera. Después se tiene que cocer las habichuelas a fuego lento durante unas 3 horas. ...

Salsimojo

Salsimojo

Ingredients   creilles ceba carbassa tendra alls sal Preparació   La creïlla a trossos petitons, quasi esmicolada, es fregeix amb la carabassa i la ceba. A part, es fregeixen dues dents d'alls i s'addicionen, coent-ho tot en una cassola de...

Gachamiga

Gachamiga

Ingredients   Un quart de quilo de farina Oli d'oliva, Un cap d'alls, aigua i sal. Preparació   En una paella es posa oli abundant en el qual es fregeix el cap d'alls i es retira. En aquest oli s'afegeix la farina per donar-li una volta a la paella fins que...

Les orelletes de Canyeta

Les orelletes de Canyeta

Ingredients   12 ous, 1 kicara (mitjana closca de ou) de sucre fi i una altra de aiguardent mitja lliura d'oli d'oliva farina. Preparació   Es barregen tots els ingredients i es pasten, deixant-ho reposar unes dues hores. A continuació s'agafen porcions de...

Últimas noticias

Noticias por categorías

Histórico de noticias

Aumentar tamaño
Contraste
Share This