96 5820 001 - Plaza Mayor, nº 1 03409 La Canyada, Alacant canyada@canyada.es

      Noticies

      Olleta

      Olleta

      Ingredients   arròs, mongetes, penques, espinacs, nap, os de vedella, sal, oli d'oliva. Preparació   Hay que elaborar el caldo hirviendo la verdura con el  hueso de ternera. Después se tiene que cocer las habichuelas a fuego lento durante unas 3 horas. ...

      Salsimojo

      Salsimojo

      Ingredients   creilles ceba carbassa tendra alls sal Preparació   La creïlla a trossos petitons, quasi esmicolada, es fregeix amb la carabassa i la ceba. A part, es fregeixen dues dents d'alls i s'addicionen, coent-ho tot en una cassola de...

      Gachamiga

      Gachamiga

      Ingredients   Un quart de quilo de farina Oli d'oliva, Un cap d'alls, aigua i sal. Preparació   En una paella es posa oli abundant en el qual es fregeix el cap d'alls i es retira. En aquest oli s'afegeix la farina per donar-li una volta a la paella fins que...

      Les orelletes de Canyeta

      Les orelletes de Canyeta

      Ingredients   12 ous, 1 kicara (mitjana closca de ou) de sucre fi i una altra de aiguardent mitja lliura d'oli d'oliva farina. Preparació   Es barregen tots els ingredients i es pasten, deixant-ho reposar unes dues hores. A continuació s'agafen porcions de...

      Últimas noticias

      Noticias por categorías

      Histórico de noticias

      Aumentar tamaño
      Contraste
      Share This